Alsjeblieft!

Download de MP3. Ik wens je veel luisterplezier. 

In deze teletraining vertelde ik ook over mijn nieuwe 1-daagse training, speciaal voor managers en ondernemers:

Niet Harder maar Slimmer Werken met Slow Working

1-daagse training voor managers en ondernemers
die hun werkdruk willen halveren, zodat ze toekomen aan het échte werk

Ben jij een ambitieuze manager of ondernemer en herken jij je in het volgende:

Dan is de 1-daagse training Niet Harder maar Slimmer Werken precies wat jij nodig hebt om daar verandering in te brengen. 

Slow Working is Smart Working

Veel organisaties voelen de recessie. Klanten zijn kritisch en budgetten staan onder druk. Veranderingen gaan bovendien razendsnel, omdat wat gisteren nog goed was, vandaag niet meer werkt. 

In dit krachtenveld is het als ambitieuze manager en ondernemer belangrijk om je werkdruk zo goed mogelijk te managen, zodat je het beste uit jezelf haalt, kwaliteit blijft leveren in je werk en dat ook weerspiegeld ziet in de resultaten die je neerzet. 

Maar hoe doe je dat?

Als jij niet wilt dat hoge werkdruk je hindert in je werk of in je carrière, dan heb je een andere manier van werken nodig. Een manier waarbij je het slimmer aanpakt. Zo slim dat je met minder moeite en meer plezier gaat werken. Zo slim ook dat je expertise en ervaring als vanzelf tot hun recht komen en gaan renderen. Niet omdat er geen werkdruk meer is, maar wel omdat jij er wezenlijk anders mee omgaat.

Met Slow Working ligt die manier van werken binnen handbereik. Niet met slow in de betekenis van ‘langzaam’, maar als synoniem voor ‘alert’, ‘zorgvuldig’ en ‘aandachtig’.

Slow Working is een praktische vaardigheid, zonder poespas. Het helpt je beter omgaan met snelle veranderingen, hoge werkdruk en de stress die daarmee gepaard gaat. Eenmaal geleerd, kun je het eenvoudige script van Slow Working toepassen. Overal en altijd.

Slow Working geeft structuur en houvast in een volle dag. Je werkt meer vanuit know-why in plaats van know-how. Daardoor houd je focus en boek je met meer gemak meer resultaat.

En dan is Slow Working eigenlijk ineens Smart Working.

Koersvast en ontspannen werken

In de training Niet Harder maar Slimmer Werken ga je aan de slag met de Slow Working techniek.

Je leert onder andere het volgende:

Meedoen kan je het volgende opleveren:

Dit is wat je krijgt als je meedoet met Niet Harder maar Slimmer Werken:

De training wordt begeleid door Heidi Does. Wie is Heidi?

Heidi Does is gecertificeerd Slow Working trainer en heeft de afgelopen jaren vele managers en hoogopgeleide professionals begeleid naar minder druk en meer effectiviteit in hun werk.

'In een lange carrière als communicatiemanager bij internationaal opererende bedrijven heb ik heel wat geworsteld met werkdruk. Mijn energie lekte weg in gehaast bezig zijn, gepieker, overmatig plannen of verkeerd reageren in stressvolle situaties. Ik voelde me vaak moe en gejaagd.

Tot ik Slow Working begon te beoefenen en ik mijn aandacht leerde focussen: ik kon me beter concentreren, meer relativeren en was creatiever in het vinden van oplossingen. Daarmee verbeterde ik niet alleen mijn eigen slagkracht, maar ook die van mijn collega’s.

Ik was zo onder de indruk van de eenvoud van Slow Working en de positieve effecten ervan, dat ik er mijn vak van maakte. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms kan zijn je hoofd erbij te houden in de hectiek van alledag. Maar ik weet ook dat het eenvoudige script van Slow Working structuur en houvast geeft, zodat je meer rust ervaart om je te richten op wat er écht toe doet in je werk. Je expertise gaat daarmee als vanzelf volop renderen.

In deze training leer ik je de essentiële vaardigheden die nodig zijn om dit ook voor jou mogelijk te maken.’

Praktische informatie

Datum en tijden

Dinsdag 14 mei 2013, 09.30 – 16.30 uur

Locatie

Landgoed de Horst in Driebergen (Utr), onderdeel van de Leisure en Learning campus van opleidingsinstituut de Baak.

Aantal deelnemers

Minimaal: 8
Maximaal: 16

Investering

Meedoen aan deze training vraagt uiteindelijk een investering van € 397,= exclusief BTW. Maar als jij je aanmeldt vóór 21 april a.s., dan doe je al mee voor slechts € 197,= exclusief BTW. Je bespaart maar liefst €200,=.

Bovendien bied ik je nog een paar aantrekkelijke bonussen:

Bonus #1 Wil je graag samen komen met een collega of businesspartner? Dan geldt een aantrekkelijk aanbod. Het is namelijk mijn ervaring dat je meer uit een training als deze haalt als je je leerervaring kunt delen met iemand uit je omgeving. Daarom bied ik je graag de mogelijkheid om één collega of businesspartner mee te nemen voor slechts € 97,=. Je gast hoeft hiervoor op het inschrijfformulier enkel jouw naam in te vullen bij ‘Evenutele toelichting’. Jullie ontvangen beiden een eigen factuur, maar natuurlijk mag je onderling ook afspreken om de kosten te delen. Let op: deze bonus geldt slechts tot 12 april a.s.

Bonus #2 Als jij je vóór 2 april a.s. aanmeldt, dan bied ik je bovendien een gratis telefonische sessie van 30 minuten aan, waarin we gaan ontdekken waar jij op dit moment tegenaan loopt qua werkdruk. We kijken naar wat goed gaat, wat je anders zou willen en naar wat jij nodig hebt om dat te gaan bereiken. Goed voor een vliegende start op de trainingsdag in Driebergen. 

 

Voorovernachting

Kom je van ver? Kies dan voor een voorovernachting op de trainingslocatie. Je checkt de avond ervoor in en begint na een heerlijke nachtrust lekker fit aan de training. Een voorovernachting kost € 58,50 op basis van beschikbaarheid.

Wil je voorovernachten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het boekingsbureau van Landgoed de Horst om een kamer te reserveren.

Verhindering 

Kun je onverwacht niet komen? Dan kun je je plaats laten innemen door iemand anders. Geef dit dan wel zo snel mogelijk door.

Je kunt annuleren tot vier weken voor de startdatum van de training. Hiervoor wordt een bedrag van €25,= annuleringskosten in rekening gebracht.

Bij annulering minder dan vier maar meer dan twee weken voor de startdatum van de training ontvang je 50% van de betaalde geldsom terug.

Bij annulering korter dan twee weken voor de startdatum van de training vindt geen terugbetaling plaats.

Heb je nog vragen?

Misschien heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Laat het me dan weten. Neem via e-mail contact me op en je krijgt binnen twee werkdagen antwoord.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op dinsdag 14 mei a.s.

Hartelijke groet,

 

 

 

PS. Meedoen aan deze Niet Harder maar Slimmer Werken traiing is een investering in jezelf. Je zult vaardigheden ontwikkelen die elke dag van waarde voor je zullen zijn. Meld je aan en doe mee.