Mindful Sterk in je Werk

Ontdek je sterke punten en geef je talent het podium dat het verdient

Ben jij een nuchtere, sensitieve kennisexpert of ondernemer en herken jij je hierin: 

Dan kan het zijn dat je werk een bron van onrust en spanning is.

Je houdt veel ballen in de lucht en werkt hard om alles goed te doen. Maar in (functionerings)gesprekken, overleggen en vergaderingen gaat veel tijd en aandacht naar dingen die niet goed gaan. Wat wel goed gaat en waar je meer van wilt komt nauwelijks aan de orde.

Dat frustreert je.

Want je weet niet goed hoe het anders - beter - kan. Hoe je het beste van jezelf kan laten zien zonder jezelf te forceren of op de borst te hoeven kloppen. Hierdoor pas jij je teveel aan je omgeving aan en heb je minder impact dan je zou willen. Je werk kost je daardoor meer energie dan je lief is.

Meer groei en impact met je werk, weten waar je goed in bent en doen wat écht belangrijk is in je werk.

Kan dat? 

Ja, dat kan. 

Carola, financial controller:
In mijn werk veranderde er zoveel tegelijk dat elke dag wel leek als springen op een rijdende trein. Ik had continu het gevoel dat ik op mijn tenen moest lopen. Dat maakte me erg onzeker. In overleg met mijn leidinggevende besloot ik bij Heidi de cursus te doen. Mijn doel: meer zelfvertrouwen krijgen.

Inzicht in mijn sterke punten heeft daar enorm bij geholpen. Ik besef nu waar ik van nature goed in ben en welke waarde dit heeft voor mijn collega's en voor de organisatie.

Behalve dat ik me bewuster ben van mijn sterke punten, heb ik ook geleerd hoe ik ze vaker in kan zetten in gesprekken en vergaderingen. Gesprekken met anderen verlopen daardoor soepeler en ik krijg mensen makkelijker mee.

Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug, net als het plezier in mijn werk. Bedankt voor dit fantastische traject!  

Meer rust, regie en resultaat

Om dit te bereiken ga je in dit persoonlijke traject drie dingen doen:

1 - Je leert hoe je snel en makkelijk structuur, overzicht en focus creëert in je werk. Dit doe je met het eenvoudige maar krachtige Mind-in-Flow™ aanpak. Deze visuele aanpak sluit naadloos aan bij de natuurlijke werking van je brein. Het helpt je grip houden op je aandacht en je werk, ook als er druk op de ketel staat. Dit helpt overmatige overprikkeling voorkomen en verhoogt je gevoel van autonomie.  

2 - Je ontwikkelt een ontspannen stijl van werken met effectieve (werk)gewoontes die je in jouw dagelijkse praktijk integreert. Hiermee doorbreek je jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken. Zodat je stressvolle situaties en energie slurpende activiteiten of relaties voorkomt, ombuigt of er sneller van herstelt. Daarmee verhoog je jouw persoonlijke effectiviteit.

3 - Je krijgt inzicht in wat jouw sensitieve voorsprong is. Je leert hoe je jouw sensitieve voorsprong bewust inzet in je werk en in gesprekken en vergaderingen, zodat je anderen op een ontspannen manier meeneemt in jouw ideeën en voorstellen. Hierdoor ervaar je meer rust en resultaat in de interactie en samenwerking met collega's, medewerkers of klanten. Daarmee groeit je zelfvertrouwen.

Ingrid, HR Manager:
Ik twijfelde of ik een jaar eerder wel op de goede functie had gesolliciteerd. Die leek goed te passen bij mij, maar de praktijk voldeed niet aan mijn verwachtingen. Als nieuwkomer binnen het MT vroeg ik me steeds vaker af: doe ik het allemaal wel goed en zit ik wel op de juiste plek? Al dat gepieker deed mijn zelfvertrouwen geen goed.

Ik besloot om bij Heidi de training te doen. Ik wilde leren hoe ik mezelf meer kon laten zien en horen in een omgeving met sterke karakters en sterke meningen. En hoe ik anderen kon overtuigen van de toegevoegde waarde van mijn ideeën en voorstellen.

Het traject heeft me veel opgeleverd, juist door de verbinding die Heidi maakt tussen mindfulness en je sterke punten. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en zet mijn sterke kwaliteiten vaker praktisch in.

De reacties zijn positief: mijn leidinggevende vindt me steviger in het zadel zitten. Ook trek ik ineens werkzaamheden aan die precies bij mijn sterke punten passen.  

Investering

De investering voor dit traject is afhankelijk van de duur van jouw traject.

Om te kunnen bepalen hoe lang je traject duurt, heb ik eerst informatie van je nodig. Als ik weet wat jouw vraag precies is én wat je daar tot nu toe aan hebt gedaan, kan ik inschatten wat de duur van het traject is. En kan ik je ook vertellen welke investering dit van je vraagt.

Aanmelden voor oriëntatiegesprek

Heb je interesse in dit traject, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek. Voor veel sensitieve professionals kan het best een grote stap zijn om ondersteuning te vragen bij je persoonlijke en professionele groei. Waarschijnlijk herken je dat zelf ook wel. Dus snap ik dat je eerst zeker wilt weten dat dit programma een goede keuze voor je is. Ook omdat het een flinke investering van je vraagt (zowel qua tijd als geld).

Ik reserveer 45 minuten voor onze telefonische afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om scherp te krijgen wat jouw vraag precies is. Ook kun je alle vragen stellen die je hebt. 

Als ik denk dat dit traject inderdaad de beste oplossing voor jouw vraag is, doe ik je aan het eind van het gesprek een voorstel en vertel ik je welke investering dit van je vraagt. Zodat je daarna weloverwogen een besluit kan nemen. 

Het gesprek is geheel vrijblijvend. Dus aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt.

Dit is wat het 1-op1 traject je kan opleveren

Kortom: je ervaart meer rust en regie, ondanks een volle agenda en veel verplichtingen.

Daar profiteert je werkgever (of je eigen bedrijf) ook van! 

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel gerust via 06-14347331 of stuur een e-mail. 

Heb je graag dat ik contact met je opneem?

Mail dan gewoon je contactgegevens en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je per mail aan me stellen.

Wie weet spreek ik je binnenkort.