Actiesessie 1:1 - Visueel grip op je werk

Leer hoe je vlot (weer) structuur, rust en focus ervaart in je drukke werkweek

Heb jij ook van die weken dat je hard werkt en toch regelmatig denkt: Wat heb ik nou in vredesnaam gedaan vandaag?

Dan herken je dit wellicht ook:

Je bent niet de enige professional bij wie gemis aan overzicht en focus voor druk en spanning zorgt

Op zulke momenten daalt bij jou de kwaliteit van aandacht en is de kans groot dat je alsmaar harder gaat werken. Omdat je de grip op je to-do's terug wilt en weer 'in control' wilt zijn. Vaak heb je niet eens door dat je harder gaat werken. Je ervaart alleen flinke spanning en frustratie en dat de dingen niet gaan zoals jij wilt. 

Je kunt leren hoe je jouw aandacht weer optimaal managet en ontspannen effectief wordt in je werk door je werk visueel te gaan organiseren.

Pas mijn visuele doe-methode toe en pak de grip op je werk terug

Tijdens een persoonlijke actiesessie leer je alles over hoe je jouw waardevolle kenniswerk visueel maakt, zodat je grip terugpakt op al je to-do's. Omdat je focust op die ene taak waar je nu mee bezig bent en óók zicht hebt op je doelen voor morgen. 

Aan het eind van de actiesessie weet je hoe je mijn unieke visuele doe-methode inzet, zodat je vlot structuur, overzicht en focus krijgt in je dagelijkse werkzaamheden.

Op een manier die past bij jouw specifieke situatie en waar je plezier aan beleeft.

Zodat ook jij weer baas over je werk bent in plaats van andersom. 

Resultaten van deelnemers die jou voorgingen

Voor veel kennisexperts heeft de actiesessie enorme impact, omdat werken met mijn visuele doe-methode zoveel positieve bijeffecten heeft. Doordat je met onverdeelde aandacht de juiste dingen op het juiste moment doet ervaar je als vanzelf:

Wim, biotechnoloog:
"De gesprekken met mijn leidinggevende zijn een stuk plezieriger geworden"

Bizar gewoon hoe goed het nu loopt tussen mij en mijn baas. Voorheen kon hij me flink onder druk zetten. Dan was het steeds van: 'Heb je dit en dat al gedaan?' of 'Waar blijft toch dat antwoord op...?' 

Dat doet hij niet meer. Best bijzonder. Want hij heeft geen idee van mijn nieuwe werkwijze, omdat hij in het buitenland werkt. Dus hij ziet niet hoe ik mijn werk nu visueel organiseer. 

Maar sinds ik dat doe constateert hij dat ik solide resultaten neerzet. Precies in lijn met die resultaatgebieden die in zijn eigen doelen top 10 staan. Hij hoeft nergens meer 20 keer achteraan. Dat zorgt voor onderlinge rust en waardering naar elkaar toe. Onze 1-op-1 gesprekken zijn een stuk plezieriger geworden.

Natasja, woordvoerder:
"Nu wél die twee grote projecten opgepakt"

Ik word erg blij van je methodiek. Het geeft me overzicht en doordat alles bij elkaar direct inzichtelijk is, merk ik dat ik niet meer alles onbewust probeer te onthouden. Ik heb meer rust in mijn hoofd. Daarnaast heb ik meer focus omdat ik steeds zie: dit is nu belangrijk. De rest bestaat niet.

Ook krijg ik steeds meer zicht op waar ik veel tijd aan kwijt ben: ad hoc-dingen. Dat wist ik natuurlijk wel, maar nu zie ik ook hoevéél het er eigenlijk op een dag zijn. Dat inzicht alleen is al zo waardevol. Want nu begrijp ik waarom die grote klussen steeds bleven liggen. En zie ik wat er nodig is om dat patroon te doorbreken. Ik ben nu éindelijk begonnen met twee grote projecten die ik al heel lang wilde oppakken. Dank je wel Heidi!

Wat is 'Visueel grip op je werk' niet:

Wat is 'Visueel grip op je werk' wel:

Een persoonlijke actiesessie, waarin je leert hoe je vlot en gestructureerd de grip op je werk terugpakt door je aandacht visueel te gaan managen. Dit ga je doen met behulp van mijn no-nonsense methode op basis van LEAN zelfmanagement technieken. LEAN is die 'slimmer werken'-methode die ze zo'n 50 jaar geleden in Japan hebben uitgedokterd en die inmiddels in bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt.

In de actiesessie ligt de focus op LEAN toepassen in je eigen werk, dus op persoonlijk niveau.

H. Wouters, adviseur:
"Ingenieus hoe goed het werkt, ik draai met gemak meerdere projecten tegelijk"

"Ik had al meerdere dingen geprobeerd, o.a. GTD. Maar dat hielp me onvoldoende om grip op mijn werk te ervaren. Toen Heidi haar methode introduceerde, dacht ik daarom eerst dat het een grapje was. Zou het met zoiets eenvoudigs wél lukken? 

Inmiddels ben ik overtuigd en pas ik de methodiek elke dag toe. Ingenieus hoe goed het werkt. Juist ook omdat ik het telkens zo eenvoudig kan aanpassen aan mijn eigen stijl van werken, waardoor ik met gemak meerdere projecten tegelijk kan draaien.
"

Hoe ziet de actiesessie er praktisch voor je uit?

Inclusief:

Investering

Je investering is € 797 exclusief btw. Dit is inclusief koffie, thee en ondersteunende materialen tijdens de actiesessie en de extra webinar coaching.

Het kan zijn dat je deze sessie graag wilt doen met een collega waar je nauw mee samenwerkt. Dat kan voor het speciale gasttarief van € 200 extra. Jij krijgt de factuur en in overleg kan je de kosten delen.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak.

Als dit traject jou aanspreekt, mail mij dan. Ik nodig je dan uit voor een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek maken we met elkaar kennis en onderzoeken we samen of deze actiesessie daadwerkelijk bij jou en jouw wens past.

Je kunt ook direct een afspraak inplannen in mijn online agenda. 

Veelgestelde vragen

Ik woon en werk in het buitenland. Is het ook mogelijk om deze 1-op-1 sessie online te doen, bijvoorbeeld via Skype of besloten webinar? 

Ja, dat kan! Ik verzorg Visueel grip op je Werk wel vaker voor professionals die om welke reden dan ook de voorkeur geven aan een online sessie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Volgens mij heb ik al een LEAN zelfmanagement methode. Kan ik met je overleggen of dat inderdaad zo is?

Natuurlijk. Neem gewoon contact met mij op. Dan kan ik aangeven of je inderdaad al een LEAN methode hebt op jouw persoonlijke maat. Het is nou eenmaal zonde om mee te doen als jouw aanpak al perfect werkt voor jou. 

Ik wil niet alleen jouw methode leren, maar ook hoe ik stressvolle situaties en energieslurpende werkrelaties beter kan hanteren. Kan jij me hier ook bij helpen?

Jazeker! Dan adviseer ik je om te kiezen voor mijn individuele programma Sterk in je Werk. Hierin leer je - naast je werk visueel organiseren - hoe je op een ontspannen manier goed presteert op senior niveau, ook als er druk op de ketel staat. 

Kan ik deze sessie ook samen met mijn collega's doen binnen ons bedrijf?

Dat kan. Ik verzorg regelmatig in-company workshops en trainingen op maat voor teams en afdelingen. Je kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Gewoon even bellen (+31 6 1434 7331) of mailen (info@doesmindful.nl).

Je bent van harte welkom om dat te doen!

Heel graag spreek ik je binnenkort!

Hartelijke groet,