Volg mij op: linkedIn Twitter
 

Over Heidi

Helpt mannen met stress uit de shit

Heidi Does, Slow Working expertHeidi Does is sparringpartner voor mannen die door stress vastlopen in hun baan of business. 

Zij leert mannen om hun aandacht te managen in plaats van hun tijd. Zodat ze toekomen aan wat er echt toe doet in hun werk én in hun gezin.   

"In een lange carrière als communicatieadviseur bij internationaal opererende bedrijven heb ik heel wat geworsteld met werkdruk. Of dat nu kwam door reorganisaties, de veelheid aan projecten, de overgang naar nieuwe bedrijfssystemen, prestatiedruk of alledaagse sleur, stress was aan de orde van de dag.

Tot ik mindfulness begon te beoefenen en mijn aandacht leerde focussen op het hier en nu. Niet langer lekt mijn aandacht weg in gepieker, gehaast bezig zijn, overmatig plannen of verkeerd reageren in spannende situaties. Integendeel. Ik kan me nu beter concentreren, kan meer relativeren en ben creatiever in het vinden van oplossingen. Ook valt het me gemakkelijker om mijn grenzen aan te geven, waardoor ik mijn energie kan richten op dingen die er toe doen. Maar bovenal durf ik nu mezelf te zijn, wat een positieve weerslag heeft op mijn werkrelatie met collega’s, managers en klanten.

Mijn credo is nu ‘niet harder maar slimmer werken’. Dankzij die stijl van werken kon ik de opleiding tot mindfulnesstrainer volgen naast een carrière in het bedrijfsleven. Nu geniet ik van een bloeiend eigen trainingsbureau en begeleid al mijn aandachttrainingen vanuit mijn jarenlange praktijkervaring op de werkvloer en als ondernemer. Dat blijkt te werken, voor mijzelf én voor mijn klanten die deelnemen aan mijn programma’s. We weten immers waar we het over hebben met elkaar. 

Aandachttraining is de sleutel tot slimmer werken. Alles wat je in mijn trainingen en programma's leert is direct toepasbaar in het dagelijks leven. Dat past helemaal bij mijn eigen werkstijl: praktisch, down-to-earth met een vleugje humor."

Heidi is een post-HBO gecertificeerd mindfulnesstrainer en ingeschreven in het register van de Vereniging van Mindfulnesstrainers in Nederland (VMBN, hoogste categorie). Haar artikelen over Slow Working verschijnen regelmatig in online media. Interviews met haar werden o.a. uitgezonden in het programma ‘Zaken doen met...’ van BNR Nieuwsradio.

Klantervaringen

Ben je benieuwd naar wat klanten over mij en mijn trajecten zeggen? Ga dan naar Ervaringen.

Heb je een vraag? 

Of wil je graag in een telefonisch gesprek overleggen of mijn aanbod goed aansluit op jouw vraag? Neem dan gewoon contact op.

Contact

Doe's Mindful
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01