Waarom je comfortzone zo belangrijk is voor sensitieve professionals

Webinar op 15 maart 2018, 12.00 uur

Dit webinar is al voorbij. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

Meld je direct aan of lees nog even verder.

Herken je dit?

Je wilt het dolgraag anders, maar hoe en wat precies, daar heb je geen idee van.

Misschien heb je wel eens gehoord dat – als je het anders wilt dan hoe je het nu hebt – je dan uit je comfortzone moet. Want buiten je comfortzone ligt de 'magic'. Daarbuiten is de enige plek waar je groei en succes vindt. Zeggen ze...

Laatst hoorde ik een workshopleider zelfs zeggen: 'Je moet uit je comfortzone - eerst door de pijn heen - anders werkt het niet!'.

Daar zakt mijn broek van af.

Want ik geloof dat het anders kan. Dat jouw kracht, groei en impact als sensitieve professional niet buiten je comfortzone ligt, maar juist er middenin.

Hoe dat precies zit vertel ik je graag in het gratis webinar:

Waarom je comfortzone zo belangrijk is
voor sensitieve professionals

Hierin ga ik je o.a. vertellen over:

Aan het einde van het webinar is er natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen. 

Omdat dit webinar vrij nieuw is kan ik nog niet goed inschatten hoe lang hij zal duren. Ik vermoed ongeveer 60 - 75 minuten, afhankelijk van hoeveel interactie er is.

Er komt overigens geen opname beschikbaar. 

Meld je aan

***

Nieuwe dingen leren, lekker makkelijk vanachter je computer 

Meedoen aan dit gratis en vrijblijvende webinar is lekker laagdrempelig, omdat het weinig van jouw én mijn tijd vraagt. En omdat je het vanachter je eigen computer kan volgen.

Weet je gelijk of mijn manier van werken bij jou past.

Wat is een webinar eigenlijk?

Een online webinar is vergelijkbaar met een seminar, lezing of presentatie. Het verschil is dat je deze nu thuis of op kantoor via je computer volgt. Je bent er live bij, via je computer. 

Je luistert naar mijn verhaal en kijkt mee met de presentatie die ik met je deel. Ik maak elk webinar zo interactief als mogelijk. Als je wilt kunt je live vragen stellen. Je krijgt direct antwoord. Maar weet dat jij altijd zelf bepaalt of je actief meedoet via de chat of audiolijn, of dat je alleen maar luistert. Dat is helemaal aan jou.

Wat heb je nodig?

Je hebt een computer (desktop of laptop) met een stabiele internetverbinding nodig. Welk besturingssysteem je hebt maakt verder niets uit. 

Aanmelden

Vul je naam en emailadres in en bevestig je aanmelding via de aparte mail met link die je automatisch krijgt toegestuurd.

Daarna volgt een tweede mail met de inloggegevens voor het webinar waarvoor jij je hebt aangemeld. In deze email vind je een link waarmee jij kan inloggen op het afgesproken tijdstip. Daarmee komt de beeld- en geluidsverbinding tot stand.

Alleen ik als spreker ben in beeld. Jij hoeft dus geen camera te installeren of in te schakelen van jouw kant.

Voordelen van een webinar

Heb je nog vragen?

Bel of mail me gerust!