Breek uit de Waan van je Werk

1-op-1 sparring programma voor mannen met stress

Herken je dit?

Die persoon wil ik graag voor je zijn. 

1-op-1 sparring programma

Dit sparring programma is een individueel programma.

Speciaal voor mannen. 

Met sparsessies in de frisse buitenlucht in de duinen van Heemskerk (NH).*

De combinatie van buiten zijn, wandelen en sparren spreekt veel mannen aan: even weg van hun dagelijkse sores!

En tussen de sparsessies in praktisch aan de slag met eenvoudige mindfulness tools en technieken.

* Woon je (te) ver weg? Dan zijn sparsessies via telefoon en Facetime of een mix van live en online sessies ook mogelijk. 

Torsten Faruhn, eindredacteur 
Na de cognitieve therapie die ik eerder deed, had ik aanvullend behoefte aan enkele praktische handvatten die ik makkelijk in het dagelijks leven (en op het werk) kan inzetten. Heidi reikte die praktische tools aan en was daarnaast een waardevolle sparringpartner.

Dankzij het sparringtraject sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik thuis en in mijn werk weer de rust en focus terug die ik zocht na mijn burn-out. 

 Mindfulness was hierbij echt een toegevoegde waarde. Het bracht onze sparringsessies naar een heel ander kwalitatief niveau dan eerdere begeleiding die ik kreeg. Ik weet zeker dat ik zonder mindfulness nooit dezelfde resultaten had geboekt.
 

Wat leer je tijdens dit programma?

In dit sparring programma ligt de focus op vaardigheden leren waarmee je weer rust, vitaliteit en zelfvertrouwen gaat ervaren. In je bedrijf of je baan én thuis. 

De basis voor de aanpak zijn de volgende 3 sleutels:

Met deze 3 sleutels breek je uit de waan van je werk en voel je je weer fit en sterk. 

En ja, daar worden je vrouw en kinderen ook blij van. ;-) 

Jack Verduin, ondernemer
Ik ben me nu veel bewuster van signalen van spanning en stress bij mezelf en maak eerder even pas op de plaats. Ik sport weer regelmatig, eet gezonder en heb meer tijd en aandacht voor mijn gezin.

Mijn meissie zegt dat ik een stuk rustiger ben. Ook naar onze twee kleintjes toe. Het was best emotioneel toen ik die impact doorkreeg: als ik goed voor mezelf zorg, is dat goed voor het hele gezin.

En het bijzondere is: ik zie het ook terug in mijn cijfers. Mijn kosten zijn lager en de omzet is hoger. Terwijl ik zelf minder uren per week werk.

Heidi is een ideale sparringpartner voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn. Aan vrienden die ik zie vastlopen zeg ik nu: bel Heidi gewoon eens op, zodat je zelf kan ervaren hoe het is om met haar te sparren. 

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de duur, vorm en intensiteit van het programma. En van wat je al eerder deed om van je klachten af te komen. Daarom hebben we eerst een gratis en vrijblijvend telefonisch Blikopener-gesprek. Tijdens dit gesprek kijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt en wat je graag met het programma wilt bereiken.

Als je samen met mij aan de slag wilt – en we hebben een klik – dan vertel ik je hoe dit sparring programma er voor jou uit gaat zien en welke investering dat van je vraagt.

Interessant? Vraag je gratis Blikopener aan.

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch Blikopener-gesprek.

Bel voor een afspraak naar 06 - 14347331 of stuur een mail.

Wellicht spreek ik je binnenkort.

 

  

 

 

Heidi Does | Helpt mannen met stress uit de shit

PS: Wil je eerst meer weten over mij en mijn achtergrond? Kijk dan eens op de pagina Over Heidi.