Stap uit je Stress, Breek met je Burn-Out

Voor mannen die vlot willen herstellen van stress of burn-out

Ook zeer geschikt voor ondernemers en ZZP'ers.

Herken je dit?

Die persoon wil ik graag voor je zijn. 

1-op-1 sparring traject Stap uit je Stress, Breek met je Burn-Out

Dit sparring traject is een individueel programma.

Speciaal voor mannen.

Met sparsessies in de frisse buitenlucht in de duinen van Heemskerk.

De combinatie van buiten zijn, wandelen en sparren spreekt veel mannen aan: even weg van hun dagelijkse sores!

En tussen de sparsessies in praktisch aan de slag met eenvoudige mindfulness tools en technieken.

Immers: mannen doen liever iets aan hun stress, dan dat ze erover praten.

Torsten Faruhn, eindredacteur 
Na de cognitieve therapie die ik eerder deed, had ik aanvullend behoefte aan enkele praktische handvatten die ik makkelijk in het dagelijks leven (en op het werk) kan inzetten. Heidi reikte die praktische tools aan en was daarnaast een waardevolle sparringpartner.

Dankzij het sparringtraject sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik thuis en in mijn werk weer de rust en focus terug die ik zocht na mijn burn-out. 

 Mindfulness was hierbij echt een toegevoegde waarde. Het bracht onze sparringsessies naar een heel ander kwalitatief niveau dan eerdere begeleiding die ik kreeg. Ik weet zeker dat ik zonder mindfulness nooit dezelfde resultaten had geboekt.
 

Wat leer je tijdens dit traject?

In dit sparringtraject ligt de focus op vaardigheden leren waarmee je weer rust, vitaliteit en daadkracht gaat ervaren. Thuis én in je baan of eigen bedrijf. 

De basis voor de aanpak zijn de volgende 3 sleutels:

Met deze 3 sleutels sta je weer sterk in je baan of business. Én als partner, vader en vriend. 

Jack Verduin, ondernemer, jackscafe.nl
Ik ben me nu veel bewuster van signalen van spanning en stress bij mezelf en maak eerder even pas op de plaats. Ik sport weer regelmatig, eet gezonder en heb meer tijd en aandacht voor mijn gezin.

Mijn meissie zegt dat ik een stuk rustiger ben. Ook naar onze twee kleintjes toe. Het was best emotioneel toen ik die impact doorkreeg: als ik goed voor mezelf zorg, is dat goed voor het hele gezin.

Heidi is een ideale sparringpartner voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn. Aan vrienden die ik zie vastlopen zeg ik nu: bel Heidi gewoon eens op, zodat je zelf kan ervaren hoe het is om met haar te sparren. 

Voordelen van dit traject voor jezelf

Voordelen van dit traject op maat voor je werkgever

Frank, software engineer 
Voor het traject wist ik niet goed hoe ik mijn grenzen kon stellen. Nu weet ik hoe ik dat kan doen, zonder dat ik daarbij spanning ervaar. En zonder iemand tekort te doen! Daarbij neem ik mijn werk ook niet meer mee naar huis, omdat ik weet: het belangrijkste is gedaan.

Dankzij de technieken die ik heb geleerd en toepas, ben ik weer zichtbaar als de vakexpert in plaats van als de brandjes blusser. Het heeft mijn impact vergroot. En daarmee ook mijn gevoel van voldoening.

Het traject heeft trouwens ook absoluut effect gehad op mijn uithoudingsvermogen. Als fervent hardloper voelt dat hartstikke lekker.  

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de duur, vorm en intensiteit van het traject. En van wat je al eerder deed om van je klachten af te komen. Daarom hebben we eerst een gratis en vrijblijvend telefonisch Blikopener-gesprek. Tijdens dit gesprek kijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt en wat je graag met het traject wilt bereiken.

Als je samen met mij aan de slag wilt – en we hebben een klik – dan vertel ik je hoe dit sparringtraject er voor jou uit gaat zien en welke investering dat van je vraagt.

Interessant? Vraag je gratis Blikopener aan.

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch Blikopener-gesprek.

Bel voor een afspraak naar 06 - 14347331 of stuur een mail.

Wellicht spreek ik je binnenkort.

 

  

 

Heidi Does | Helpt mannen met stress uit de shit

PS: Wil je eerst meer weten over mij en mijn achtergrond? Kijk dan eens op de pagina Over Heidi.