Volg mij op: linkedIn Twitter
 

Dit zijn de professionals met wie ik werk

Ik werk met hoogopgeleide sensitieve kennisexperts. Experts die zichzelf vaak zien als 'allrounder', omdat ze al jarenlang bij een en dezelfde werkgever werken (wel 10 jaar of nog langer) en al zoveel verschillende functies hebben bekleed.

Hun functies variëren van software specialist, bio-engineer en business controller tot bijvoorbeeld manager bedrijfsvoering, duurzaamheidconsultant en HR manager.

Ze werken in loondienst of zijn ZZP'er die zich voor langere tijd op projectbasis laten inhuren door opdrachtgevers.

Dit hebben mijn klanten met elkaar gemeen

Ze zijn nuchter. Van het type: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Het zijn mensen van de inhoud, van structuur en duidelijke doelen. Ze willen kwaliteit leveren en zetten zich daar voor 200% voor in. De meesten noemen zichzelf perfectionistisch.

Bijzonder genoeg zijn ze daarbij vaak ook behoorlijk sensitief. Sfeer en emoties pikken ze makkelijk op, waardoor ze zich intuïtief goed kunnen inleven in een ander. Dat maakt ze zeer empathisch en sterke teamplayers.

Ze werken liefst zelfstandig, omdat hun sensitiviteit hen gevoelig maakt voor omgevingsprikkels. Ze worden graag vrij gelaten om hun werk zo aan te pakken zoals ze zelf willen. Je hoeft ze echt niet steeds op de vingers te kijken: als ze iets beloven, dan doen ze het ook.

Mijn klanten zijn erg betrouwbaar vanwege hun grote doorzettingsvermogen. Als ze ergens in geloven, dan gaan ze ervoor. Wanneer anderen beweren dat 'het wel niet zal kunnen' is dit juist een trigger om de schouders eronder te zetten.

Ze zijn belangstellend en kunnen goed luisteren. In vergaderingen zijn ze zeker niet haantje de voorste. Maar als ze iets zeggen, dan gaat het ook ergens over. Of zoals een klant van mij het eens zo mooi verwoordde: dan kan je maar beter je pen in de aanslag houden.

Ze zijn leergierig. De een leest boeken. Van vakliteratuur en psychologie tot thrillers en biografieën. De ander leest het internet. Ze kijken selectief TV, houden van muziek en van weekendjes weg.

Kritisch naar zichzelf kijken is hun tweede natuur. Ze voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling en zijn bereid daarin te investeren.

Ze hoeven niet zo nodig hoog op die rots. Geld is niet hun belangrijkste drijfveer. Ze hechten meer aan zingeving, stabiliteit en afwisseling in hun werk.

Thuis hechten ze aan een warm nest. Veel van hun tijd, aandacht en liefde gaat naar hun gezin, familie en enkele goede vrienden.

Als er een ding is wat ze belangrijk vinden dan is het tevreden en gelukkig zijn met de kleine dingen in het leven.

Als je jezelf in bovenstaande omschrijving herkent, dan herken je wellicht ook onderstaande vragen.

Dit zijn de vragen die mijn klanten hebben als ze bij mij komen

Herken jij jezelf in de omschrijving op deze pagina?

Herkenbare vragen? En ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Op de pagina Werk met Heidi vind je al mijn diensten.

Je kunt natuurlijk altijd contact met me opnemen. Gewoon even bellen (06 – 1434 7331) of mailen (info@doesmindful.nl).

Wat klanten zeggen

Jack Verduin, ondernemer [jackscafe.nl
Heidi is een ideale sparringpartner voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn. Ze heeft een helder verhaal. Daardoor snap je meteen hoe het van binnen werkt als je gestrest bent. En wil je gelijk aan de slag met mindfulness, omdat je nu het nut ervan begrijpt. In elke sessie krijg je concrete tools en tips waar je echt iets mee kan. Hierdoor zit ik nu lekkerder in mijn vel en doe ik veel meer mijn eigen ding.

Meer ervaringen met Heidi Does

Nieuwsbrief

Voor sensitieve kennisexperts die meer impact met hun werk willen hebben op een manier die past bij wie ze zijn.

Probeer hem gewoon eens uit (je hebt je zo weer afgemeld). Ik zal in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

Contact

Doe's Mindful
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01