Volg mij op: linkedIn Twitter
 

Ben jij dit?

Dit zijn de mannen met wie ik werk

Mijn klanten zijn nuchtere ondernemers en executives. Van het type: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Het zijn mannen van de inhoud, structuur en duidelijke doelen.

Ze zijn consciëntieus en gaan voor kwaliteit. Ze zetten zich daar voor 200% voor in. Diezelfde instelling verwachten ze ook van anderen. De meesten noemen zichzelf perfectionistisch.

Ze werken graag zelfstandig. Dan kunnen ze hun werk zo aan pakken zoals ze zelf willen. Je hoeft ze echt niet steeds op de vingers te kijken: als ze iets beloven, dan doen ze het ook.

Mijn klanten zijn doorzetters. Als ze ergens in geloven, dan gaan ze ervoor. Wanneer anderen beweren dat 'het wel niet zal kunnen' is dit juist een trigger om de schouders eronder te zetten.

Ze zijn belangstellend en kunnen goed luisteren. In vergaderingen en overleggen zijn ze zeker niet haantje de voorste. Maar als ze iets zeggen, dan gaat het ook ergens over. 

Ze zijn leergierig en hebben een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor hun persoonlijke groei en voor de groei van hun carrière of bedrijf. En ze zijn bereid daarin te investeren. 

Hun gezin is hun alles. Ze zijn trots op hun vrouw en kinderen en willen het allerbeste voor hen. Daarom werken mijn klanten hard aan succes in hun baan of business om dat voor elkaar te krijgen (en te houden).

Dit zijn de vragen die mijn klanten hebben

Als je jezelf in de omschrijving van mijn klanten herkent, dan herken je wellicht ook onderstaande vragen:

De eerste stap: een gratis Blikopener gesprek

Herken je jezelf in de omschrijving op deze pagina? En zijn het herkenbare vragen? Dan kan het ook voor jou interessant zijn om vrijblijvend met mij in gesprek te gaan. Want dat is voor veel mannen de eerste stap.

Op de pagina 'Blikopener gesprek' lees je wat zo'n gesprek voor jou kan betekenen.

Wil je eerst meer over mij weten? Bekijk dan de pagina 'Over Heidi'. 

Wat klanten zeggen

Jack Verduin 
Heidi is een ideale sparringpartner voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn. Ze heeft een helder verhaal. Daardoor snap je meteen hoe het van binnen werkt als je gestrest bent en wil je gelijk aan de slag. Ik zit nu lekkerder in mijn vel en doe veel meer mijn eigen ding.

Meer ervaringen met Heidi Does

Mis ze niet!

Zo'n 1-2 keer per maand publiceer ik een nieuwe video of informatief artikel. Ontvang een mailtje zodra ze live staan.

Probeer gewoon eens uit (je hebt je zo weer afgemeld). Ik zal in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

Contact

Doe's Mindful
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01