Volg mij op: linkedIn Twitter
 

Ben jij dit?

Dit zijn de mannen met wie ik werk

Mijn klanten zijn ervaren ondernemers met een bedrijf dat elke dag veel van hen vraagt.

Wat mijn klanten met elkaar gemeen hebben is dat ze nuchter zijn. Van het type: niet lullen maar poetsen. Het zijn mannen van de inhoud, van structuur en duidelijke doelen.

Ze gaan voor kwaliteit. Half werk afleveren doen ze niet, daar zijn ze net iets te perfectionistisch voor. Of zoals een klant van mij het eens zo mooi verwoordde: altijd check dubbelcheck voor iets de deur uitgaat. Ook van anderen verwachten ze eerder een 10 dan een 7.

Ze zijn betrouwbaar. Als ze iets beloven, dan doen ze het ook. Daar kan je altijd van op aan.

Ze hebben een groot doorzettingsvermogen. Als ze ergens in geloven, dan gaan ze ervoor. Wanneer anderen beweren dat 'het wel niet zal kunnen' is dit juist een trigger om de schouders eronder te zetten.

Kritisch naar zichzelf kijken is hun tweede natuur. Ze nemen zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen ontwikkeling en zijn bereid daarin te investeren.

Hun gezin is hun alles. Ze zijn trots op hun vrouw en kinderen en willen het allerbeste voor hen. Daarom werken mijn klanten hard aan een gezond en succesvol bedrijf om dat voor elkaar te krijgen (en te houden).

Herken je je in bovenstaande omschrijving?

Dan herken je wellicht ook met welke vragen mannen bij mij komen.

Wat klanten zeggen

Jack Verduin 
Heidi is een ideale sparringpartner voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn. Ze heeft een helder verhaal. Daardoor snap je meteen hoe het van binnen werkt als je gestrest bent en wil je gelijk aan de slag. Ik zit nu lekkerder in mijn vel en doe veel meer mijn eigen ding.

Meer ervaringen met Heidi Does

Nieuwsbrief

Voor mannen met stress die uit de shit willen op een manier die bij past bij hen en hun bedrijf.

Probeer hem gewoon eens uit (je hebt je zo weer afgemeld). Ik zal in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

Contact

Doe's Mindful
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01