Volg mij op: linkedIn Twitter
 

Ben jij dit?

Dit zijn de mannen met wie ik werk

Mijn klanten zijn ervaren ondernemers met een bedrijf dat elke dag veel van hen vraagt.

Wat mijn klanten met elkaar gemeen hebben is dat ze nuchter zijn. Van het type: niet lullen maar poetsen. Het zijn mannen van duidelijke doelen en zichtbare resultaten.

Ze gaan voor topkwaliteit. Ze gaan eerder voor een 10 dan een 7. Diezelfde drive verwachten ze ook van anderen. 

Ze zijn betrouwbaar. Als ze iets beloven, dan doen ze het ook. Daar kan je altijd van op aan.

Mijn klanten zijn doorzetters. Als ze ergens in geloven, dan gaan ze ervoor. Wanneer anderen beweren dat 'het wel niet zal kunnen' is dit juist een trigger om de schouders eronder te zetten.

Ze zijn kritisch, naar zichzelf en hun bedrijf. Ze hebben een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor hun eigen groei en voor de groei van hun bedrijf. En ze zijn bereid daarin te investeren. 

Hun gezin is hun alles. Ze zijn trots op hun vrouw en kinderen en willen het allerbeste voor hen. Daarom werken mijn klanten hard aan een gezond en succesvol bedrijf om dat voor elkaar te krijgen (en te houden).

Dit zijn de vragen die mijn klanten hebben

Als je jezelf in de omschrijving van mijn klanten herkent, dan herken je wellicht ook onderstaande vragen:

De eerste stap: een gratis Blikopener gesprek

Herken je jezelf in de omschrijving op deze pagina? En zijn het herkenbare vragen? Dan kan het ook voor jou interessant zijn om met mij in gesprek te gaan. Want dat is voor veel ondernemers de eerste stap.

Op de pagina 'Gratis Blikopener gesprek' lees je wat ik daarmee bedoel. En wat zo'n gesprek voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Wil je eerst meer over mij weten? Bekijk dan de pagina 'Over Heidi'. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen. Bel (06 – 1434 7331) of mail gerust. 

Wat klanten zeggen

Jack Verduin 
Heidi is een ideale sparringpartner voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn. Ze heeft een helder verhaal. Daardoor snap je meteen hoe het van binnen werkt als je gestrest bent en wil je gelijk aan de slag. Ik zit nu lekkerder in mijn vel en doe veel meer mijn eigen ding.

Meer ervaringen met Heidi Does

Nieuwsbrief

Voor mannen met stress die uit de shit willen op een manier die bij hen past.

Probeer hem gewoon eens uit (je hebt je zo weer afgemeld). Ik zal in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

Contact

Doe's Mindful
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01