Breek uit de Waan van je Werk

1-op-1 sparren voor mannen die tegen zichzelf aanlopen

Herken je dit?

Je beseft dat je hier iets aan wil doen. Want zoals het nu gaat raak je alleen maar dieper in de shit. Maar wat je precies kan doen, daar kom je in je eentje niet goed uit.  

Eén ding weet je zeker: je wil praktische handvatten. Want je doet er liever iets aan dan dat je erover praat. Dus zoek je iemand die dat begrijpt. Iemand die snapt dat je tools wilt waar je concreet mee aan de slag kan.

Die persoon wil ik graag voor je zijn. 

1-op-1 sparring traject

In dit individuele sparring traject - speciaal voor mannen - ligt de focus op vaardigheden leren waarmee je weer rust, vitaliteit en zelfvertrouwen gaat ervaren. In je bedrijf of je baan én thuis. 

3 sleutels vormen de basis van dit traject:

Met deze 3 sleutels breek je uit de waan van je werk en voel je je weer fit en sterk. 

En ja, daar worden je vrouw en kinderen ook blij van. ;-) 

Jack Verduin, ondernemer
Ik ben me nu veel bewuster van signalen van spanning en stress bij mezelf en maak eerder even pas op de plaats. Ik sport weer regelmatig, eet gezonder en heb meer tijd en aandacht voor mijn gezin.

Mijn meissie zegt dat ik een stuk rustiger ben. Ook naar onze twee kleintjes toe. Het was best emotioneel toen ik die impact doorkreeg: als ik goed voor mezelf zorg, is dat goed voor het hele gezin.

En het bijzondere is: ik zie het ook terug in mijn cijfers. Mijn kosten zijn lager en de omzet is hoger. Terwijl ik zelf minder uren per week werk.

Heidi is een ideale sparringpartner voor mannen. Je hoeft je bij haar niet beter voor te doen dan je bent, je kan gewoon jezelf zijn. Aan vrienden die ik zie vastlopen zeg ik nu: bel Heidi gewoon eens op, zodat je zelf kan ervaren hoe het is om met haar te sparren. 

Hoe ziet het traject er praktisch voor je uit?

Dat hangt af van wat jij nodig hebt. In een vrijblijvend oriëntatiegesprek via de telefoon kijken we samen wat er bij jou speelt en wat je nodig hebt.

Dit zijn in ieder geval vaste onderdelen van dit 1-op-1 traject:

* Woon je (te) ver weg? Dan kun je ook kiezen voor een online startsessie van 60 minuten via telefoon, Facetime of Zoom. 

Torsten Faruhn, eindredacteur 
Na de cognitieve therapie die ik eerder deed, had ik aanvullend behoefte aan enkele praktische handvatten die ik makkelijk in het dagelijks leven (en op het werk) kan inzetten. Heidi reikte die praktische tools aan en was daarnaast een waardevolle sparringpartner.

Dankzij het sparringtraject sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik thuis en in mijn werk weer de rust en structuur terug die ik zocht na mijn burn-out. 

 Mindfulness was hierbij echt een toegevoegde waarde. Het bracht onze sparringsessies naar een heel ander kwalitatief niveau dan eerdere begeleiding die ik kreeg. Ik weet zeker dat ik zonder mindfulness nooit dezelfde resultaten had geboekt.
 

Investering

Dat verschilt. De kosten zijn o.a. afhankelijk van wat je al eerder deed om het tij te keren. Daarom hebben we eerst een vrijblijvend oriënterend gesprek via de telefoon. Tijdens dit gesprek kijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt en wat je graag met het sparringtraject wilt bereiken.

Als je samen met mij aan de slag wilt – en we hebben een klik – dan vertel ik je hoe dit sparring traject er voor jou uit gaat zien en welke investering dat van je vraagt.

Interessant? 

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek.

Bel voor een afspraak naar 06 - 14347331 of stuur een mail.

Wellicht spreek ik je binnenkort.

 

  

  

Heidi Does | Helpt mannen met stress uit de shit

PS: Wil je eerst meer weten over mij en mijn achtergrond? Kijk dan eens op de pagina Over Heidi.