Volg mij op: linkedIn Twitter
 

Mindful Werken voor Mannen 1:1

Privé traject voor meer rust, focus en impact in je werk

Ook zeer geschikt voor ondernemers, zzp'ers en mensen met een publieke functie

Herken jij het volgende:

Op korte termijn is je perfectionisme een prima aanpak om controle te houden en jezelf goed te profileren. Desnoods met nóg een tandje erbij.

Toch kleeft er op de lange duur een groot nadeel aan deze aanpak: er gaat veel tijd, energie én testosteron (!) naartoe. 

Grote kans dat je daar nu de nadelige effecten van merkt: 

Het kan anders.

Je kunt als man succesvol zijn in je werk door regelmatig een stapje terug te doen in plaats van steeds een tandje erbij.

In deze 1-op-1 training ontwikkelen we samen een slimmere, praktische en future-proof aanpak, waarmee je succesvol kunt zijn in je baan of business zonder jezelf voorbij te lopen.

Dit gaan we doen

Als uitgangspunt nemen we concrete situaties in je dagelijkse praktijk die jou spanning, druk of stress geven. 

Samen onderzoeken we je persoonlijke stresstriggers in elk van die situaties. En we kijken naar hoe eenvoudige mindfulness technieken jou helpen om de kracht van deze triggers te verminderen. Zodat je spanning kan voorkomen, ombuigen of er sneller van kan herstellen. 

Daarnaast onderzoeken we ook situaties waarin jij je juist sterk, effectief en capabel voelt. Hiermee krijg je inzicht in wat van nature jouw sterke punten zijn en hoe  je deze bewuster inzet in gesprekken en vergaderingen. Zodat je meer rust en resultaat ervaart in de interactie en samenwerking met collega's, leidinggevenden en klanten. 

Hiervoor krijg je praktische kennis, tools en templates aangereikt. 


Aan het eind van het programma heb je jezelf slimme, praktische (werk)gewoontes eigen gemaakt, die je rust, zelfvertrouwen en daadkracht brengen. 

Ook weet je hoe je je effectief voorbereidt op situaties die bij jou spanning veroorzaken. Zodat je losser komt van perfectionisme, gepieker en zelfkritiek.  

Voor het traject begreep ik nooit waarom mijn leidinggevende en collega's me zo achter de broek aan zaten. Dan was het van 'Heb je dit of dat al klaar?' of 'Vergeet je niet om ...? Dat irriteerde me. Ik werk hier al zolang. Wisten ze dan nog niet dat je het rustig aan mij kan overlaten?' 

Nu besef ik dat de dingen die ik doe nou eenmaal heel specialistische kennis vragen. Ik mag niet zomaar van iedereen verwachten dat ze begrijpen hoe complex het is wat ik doe. 

Dankzij de technieken die ik heb geleerd en toepas is er meer begrip en vertrouwen gekomen over en weer. En ben ik weer zichtbaar als de vak expert in plaats van als de brandjes blusser. Het heeft mijn impact vergroot. En daarmee ook mijn gevoel van voldoening.

- Frank, software engineer -  

 
Wat levert dit 1-op-1 traject je op?

De resultaten van dit traject op maat verschillen van man tot man. Immers: iedere man is uniek. Maar mannen die je voorgingen noemen vaak als resultaat:

Hoewel dit individuele traject op werk is gericht, bemerken veel mannen ook effecten in hun persoonlijk leven. Ze voelen zich energieker en genieten intenser van hun gezin, familie en vrienden.

In vergaderingen en andere zakelijke gesprekken voelde ik me vaak overrompeld. Dingen als tegenwerking, dubbele agenda's en er-om-heen-gedraai konden me echt 'pakken'. Ik liet me daardoor snel overrulen in het gesprek. Cursussen over communicatie en omgaan met lastige klanten hielpen me niet. Die losten het probleem van overrompeling niet op. 

Door Heidi's programma voel ik me een stuk dapperder. Waar ik vroeger behoorlijk van slag kon raken bij conflicten of confrontaties heb ik nu regelmatig iets van WOHW! omdat ik dichter durf te blijven bij waar ik voor sta en waar ik in geloof. Zonder me overrompeld te voelen. Daardoor gaan zakelijke gesprekken me nu beter af en heb ik meer impact. 

Tuurlijk is er nog wel spanning, maar ik kan er nu meer relaxed mee omgaan. Ben het ook eerder kwijt en neem het minder mee naar huis. Daar is mijn vrouw ook blij mee. 

- Henk, sociaal werker - 


Hoe ziet het traject er praktisch voor je uit?

* Woon je (te) ver weg? Dan is een kick-off via FaceTime of Zoom ook mogelijk.

Investering

€ 1.495,- excl. BTW

Locatie kick-off sessie

In Amsterdam: Binnengat 24 (op loopafstand van Amsterdam CS)
In Alkmaar: Westerweg 14 (op loopafstand van Alkmaar CS)

Kennismaken

Heb je interesse in dit 1-op-1 programma? Laten we dan eerst persoonlijk kennismaken. Samen onderzoeken we of dit persoonlijke traject past bij jou en je vraag.

En wil je daarna met mij aan de slag, dan plannen we de kick-off sessie in.

Vragen?

Heb je eerst meer informatie nodig? Neem contact op met trainer Heidi Does voor vragen, een offerte of het maken van een kennismakingsafspraak.

Privé traject in 7 sessies

  • Duidelijke structuur
  • Heldere uitleg
  • Praktisch toepasbaar

Start 

In overleg.

Je sparringpartner

Heidi Does is stress specialist voor mannen en senior mindfulness trainer. Ze is ingeschreven in het register van de Vereniging van Mindfulness Trainers in Nederland (VMBN, hoogste categorie).

Investering

€ 1.495 excl BTW 

Kennismaken

Interesse? Lees eerst alle details over dit 1:1 traject op deze pagina. Neem daarna contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

 

Contact

Doe's Mindful
G. van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01