Mindful Sterk in je Werk

Het beste van jezelf laten zien zonder steeds dat venijnige tandje erbij

Ben jij een nuchtere, sensitieve kennisexpert of ondernemer en herken jij je hierin: 

Dan kan het zijn dat je werk een bron van onrust en spanning is.

Je houdt veel ballen in de lucht en werkt hard om alles goed te doen. Maar in (functionerings)gesprekken, overleggen en vergaderingen gaat veel tijd en aandacht naar dingen die niet goed gaan. Wat wel goed gaat en waar je meer van wilt komt nauwelijks aan de orde.

Dat frustreert je.

Want je weet niet goed hoe het anders - beter - kan. Hoe je het beste van jezelf kan laten zien zonder jezelf te forceren of op de borst te hoeven kloppen. Hierdoor pas jij je teveel aan je omgeving aan en heb je minder impact dan je zou willen. Je werk kost je daardoor meer energie dan je lief is.

Het beste van jezelf laten zien in je werk, zonder steeds dat slopende 'tandje erbij'. Doen waar je goed in bent, duidelijk je grenzen stellen en ontspannen je doelen bereiken. Mét behoud van goede werkrelaties.

Kan dat? 

Ja, dat kan. 

Dankzij de training zit ik niet langer verstrikt in mijn taken als projectleider en is er ruimte gekomen om voorbij de horizon van vandaag te kijken. Om invulling te geven aan hoe ik mijzelf, mijn team en het bedrijf verder kan laten groeien. Kennis delen en nieuwe werkwijzen ontwikkelen zijn hierin essentieel. Daar vond ik nooit de tijd voor. 

Zonder de training had ik dit waarschijnlijk nog steeds voor mij uitgeschoven. Maar nu weet ik: dit is wat er écht toe doet. 

Hans, Hoofd Elektrotechniek en directielid   

Meer rust, regie en resultaat

Om dit te bereiken ga je in deze individuele training drie dingen doen:

1 - Je leert hoe je snel en makkelijk structuur, overzicht en focus creëert in je werk. Dit doe je met mijn eenvoudige maar krachtige Mind-in-Flow™ aanpak. Deze aanpak gaat veel verder dan conventioneel timemanagement, omdat deze naadloos aansluit bij de natuurlijke werking van je brein. Hierdoor pak je snel de grip op je werk terug en ben jij weer baas over je werk in plaats van andersom. 

2 - Je ontwikkelt een ontspannen stijl van werken met effectieve (werk)gewoontes die je in jouw dagelijkse praktijk integreert. Hiermee doorbreek je jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken. Zodat je stressvolle situaties en energie slurpende activiteiten of relaties voorkomt, ombuigt of er sneller van herstelt. Daarmee verhoog je jouw persoonlijke effectiviteit.

3 - Je krijgt inzicht in wat jouw sensitieve voorsprong is. Je leert hoe je jouw sensitieve voorsprong bewust inzet in je werk en in gesprekken en vergaderingen, zodat je anderen op een ontspannen manier meeneemt in jouw ideeën en voorstellen. Hierdoor ervaar je meer rust en resultaat in de interactie en samenwerking met collega's, medewerkers of klanten. Daarmee groeit je zelfvertrouwen.

Het ene moment was ik lekker bezig met nieuwe concepten uitdenken en prototypes testen in onze model shop. En het volgende moment moest ik direct naar de fabriekshal komen, omdat een machine er de brui aan gaf en de montagelijn stilstond. Dat jaagde me op.

In de training heb ik geleerd hoe ik meer regie kan voeren over mijn tijd en aandacht. En hoe ik mijn grenzen kan stellen, zonder daarbij spanning te ervaren. Zonder iemand tekort te doen.

Dankzij de technieken die ik heb geleerd en toepas, ben ik weer zichtbaar als de vak expert in plaats van als de brandjes blusser. Het heeft mijn impact vergroot. En daarmee ook mijn gevoel van voldoening.

Frank, IT-engineer  

Investering

De investering voor dit traject is afhankelijk van de duur van jouw traject.

Om te kunnen bepalen hoe lang je traject duurt, heb ik eerst informatie van je nodig. Als ik weet wat jouw vraag precies is én wat je daar tot nu toe aan hebt gedaan, kan ik inschatten wat de duur van het traject is. En dan kan ik je ook precies vertellen welke investering dat van je vraagt.

Neem gerust contact met me op als je meer informatie wilt of benieuwd bent wat de investering voor jou is.

Na ons gesprek vertel ik je op basis van je vraag hoe een traject er voor jou uit zal zien en wat de kosten daarvoor zijn. Jij krijgt vervolgens alle tijd om hier rustig over na te denken (je hoeft dus niet meteen te beslissen).

Heb je interesse in dit traject? Maak een afspraak.

Heb je interesse in het traject, neem dan gewoon contact met me op. Dan maken we een afspraak voor een – geheel vrijblijvend – intakegesprek waarin je me ook alle vragen kunt stellen die je hebt.

Hoe ziet het gesprek eruit?

Ik reserveer 45 minuten voor onze telefonische afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om scherp te krijgen wat jouw vraag precies is.

Als ik denk dat dit traject inderdaad de beste oplossing voor jouw vraag is, doe ik je aan het eind van het intakegesprek een voorstel en vertel ik je welke investering dit van je vraagt. Uiteraard krijg je daarna de tijd om weloverwogen een beslissing te nemen.

Wil je samen met mij werken? Dan plannen we direct een datum voor onze (eerste) bijeenkomst en ontvang je van mij een voorbereidende opdracht. 

Dit is wat het 1-op1 traject je kan opleveren

Kortom: je ervaart meer rust en regie, ondanks een volle agenda en veel verplichtingen.

Daar profiteert je werkgever (of je eigen bedrijf) ook van! 

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel of mail gerust via 06-14347331 of info@doesmindful.nl

Heb je graag dat ik contact met je opneem?

Mail dan gewoon je contactgegevens en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je per mail aan me stellen.

Wie weet spreek ik je binnenkort.