Mindfulness Alkmaar

Voor actieve professionals die meer rust en regie willen ervaren, ondanks veel verplichtingen en een volle agenda 

In de regio Alkmaar opereert Doe's Mindful onder de naam Centrum voor Mindfulness Alkmaar.

Cursisten komen veelal uit Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen, Scharwoude, Petten, Akersloot en andere gemeentes in Noord-Holland Noord.

Herken jij het volgende:

Weet dat je niet de enige bent.

Integendeel. Veel professionals en zelfstandig ondernemers worstelen hiermee. 

Ze hebben met elkaar gemeen dat ze een groot verantwoordelijksheidsgevoel hebben en erg betrokken zijn bij de dingen die ze doen. Die eigenschappen maken het soms moeilijk voor hen om dagelijkse stress en drukke perioden in hun leven goed te hanteren.

Als de druk op de ketel toeneemt...

Wellicht ben je consciëntieus. Als je iets belooft, dan doe je het ook. Je gezin, collega’s, klanten, familie en vrienden kunnen altijd op jou rekenen, ook als er nóg een tandje bij moet. 

Half werk afleveren doe je niet, daar ben je te niet iets te perfectionistisch voor. Maar daardoor loop je jezelf  stilletjesaan voorbij. Lig jij aan het eind van de dag uitgeteld op de bank? En lukt bijtanken niet goed, omdat de volgende dag het hele circus weer van voren af aan begint?

Dan kost het je waarschijnlijk steeds meer moeite om thuis en in je werk de boel op rolletjes te laten lopen.    

Je loopt daardoor tegen problemen aan. Je hebt moeite om je te concentreren en bent snel afgeleid. Je verliest het overzicht en raakt verstrikt in brandjes blussen en ad-hoc klussen. Je bent wat sneller geïrriteerd, waardoor ook anderen last hebben van jouw gevoel van gejaagdheid...

Gelukkig kan het ook anders!

Met praktijkgerichte mindfulness training is het mogelijk om meer rust, plezier en tevredenheid te ervaren in de hectiek van alledag.

Heb je interesse in een cursus mindfulness?

Er starten regelmatig nieuwe trainingen. Kijk op www.centrumvoormindfulnessalkmaar.nl voor een actueel overzicht van startdata.